Iluminat cu inducție electromagnetică. Cel mai bun raport cost-eficacitate.

Despre lămpi cu inducție

Istoria tehnologiei cu inducție

Inventat în 1890 de Nikola Tesla și folosit comercial după 1990, tehnologia cu inducție de fapt este iluminat cu tuburi fluorescente fără electrozi. Folosește inducția magnetică pentru a aprinde fosforul in schimbul electrozilor. Marile avantaje a tehnologiei cu inducție sunt că nu au electrozi și in consecință au durată de viată extrem de lungă, peste 100.000 ore. La lampa fluorescentă cu electrozi și filament punctul slab este că filamentul se arde si trebuie înlocuit. La fel lipsa filamentului fac ca să fie mult mai durabili in medii cu vibrații. Alt avantaj este că se pot folosi multe substanțe generatoare de lumină pentru că nu reacționează cu filament, astfel putându-se obține performanțe și mai bune.
Tehnologia cu inducție asigură un unegalat ore de lucru de 100.000 ore de lumina albă de calitate care nu necesită mentenanță. După 100.000 ore 50% din balasturi rezistă iar după 60.000 ore numai 10% este rata de defecțiune. Lampa în sine practic poate funcționa și mai mult. Convertit în ani înseamna 23 ani de funcționare cu funcționare de 12 ore/zi.
Lumina generată este o lumina albă de 80+ CRI, oferă fiabilitate mare, și pornire/oprire instantă. Lămpile cu inducție asigură o iluminare stabilă cu o gamă largă de temperaturi de culoare si la o gamă largă de temperaturi ambientale. In plus ele pornesc la temperaturi sub -25 grade C.
Lămpile cu inducție sunt economice. O lampă cu inducție de 250W poate îinlocui una de 400W cu ioduri metalice în timp ce datorită factorului foarte bun de putere lampa cu inducție consumă brut cca. 255W iar lampa cu halogenuri consuma cca. 450W sau mai mult. De aici se poate calcula economia obtinută în funcție de numărul de ore folosit zilnic. Alt avantaj este că funcționează la temperaturi mai scăzute ceea ce reduce costul dispozitivelor de răcire al corpului de iluminat la care se aplică.

Sumar beneficii

  • Reduce energia comparabil cu sursele cu sodiu si halogenuri metalice cu >50% și cu 65-70% față de becurile cu vapori de mercur
  • Mentenanță foarte redusă
  • Siguranță mărită pe lângă performanțe mai consistente, lumina CRI mai bună.
  • Mai puțin poluant prin procesul de fabricație folosind mai putină energie si materiale poluante
  • Calificat pentru realizarea reducerilor costurilor companiilor
  • Folosește o cantitate de 3% mercur în comparație cu tuburile clasice fluorescente în formă solidă care se poate recicla. Astfel ele nu polueaza mediul înconjurător.
Date tehnice

 

Cere oferta

Fie ca aveti un proiect nou sau doriti sa reduceti la minim costurile cu energia electrica si intretinerea, cereti oferta si noi vom trimite toate calculele.

Cere oferta

Parteneriat

Daca doriți să deveniți distribuitor lasati un mesaj.

Trimite mesaj